Pagina's

maandag 29 september 2014

Allerlaatste challenge / Final Challenge DML #88

Helaas heeft het Dutch Magnolia Lovers Blog bekend gemaakt dat het ermee gaat stoppen. En dat ze nu de allerlaatste challenge houden, met als thema alles mag. Jammer maar helaas.
Met dit kaartje wil ik graag meedoen:

 
Liefs Fenneke
 

donderdag 18 september 2014

Borduurkaart

Wat een geluk, ik lees net op het we love vintage challengeblog dat ik de random winnaar ben geworden! Altijd leuk om een prijs te winnen niet waar. En het vrolijkt mij ook wel weer een beetje op, want de laatste tijd gaat het weer niet goed met mijn schildklier. Dus daarom ben ik ook zo vaak afwezig, omdat ik mij zooo moe en niet lekker voel.
Maar heb nu toch weer een kaartje gemaakt. Bij Ons borduurkaartenblog willen ze graag een geborduurde kaart wil zien met een plaatje van Yvonne Creations.
Nu had ik nog een bijna klaar geknipt plaatje liggen, maar ik wist niet meer zeker of dat wel van haar was. Gelukkig gaf google een antwoord; ja het was een plaatje van Yvonne Creations. En ik had ook nog een geborduurde oplegkaart liggen (die had ik zo ijverig met het wk gemaakt tijdens het voetbal kijken, en nog niet allemaal verwerkt) dus dit kaartje was zo gemaakt:


Liefs en tot een volgende keer,
Fenneke

vrijdag 12 september 2014

Vintage typical Dutch

Gisteren helemaal vergeten om mijn nieuwe volgers welkom te heten (schaam). Leuk dat jullie mij volgen.
En aangezien ik gisteren een dagje vrij was, heb ik nog een kaart gemaakt. Bij het We Love Vintgae Challengeblog hebben ze deze keer een uitdaging vintage typical Dutch. En aangezien ik daarvan een plaatjesvel heb, moest ik daaraan meedoen. Ook al blijf ik vintage heel erg moeilijk vinden dit plaatje vroeg er gewoon om om mee te doen. Ik heb ook nog echt Hollandse snijmallen van een huisje en een fiets dus die konden ook niet ontbreken.
Dit is het resultaat:

 
groetjes Fenneke
 

donderdag 11 september 2014

Lift Challenge

Ik heb weer een leuk voor mij nieuw blog ontdekt: Lift Challenge blog. Je krijgt dan een voorbeeld kaart en die maak je naar eigen inzicht na (tenminste zo heb ik het begrepen ;-) ).
Dit is het voorbeeld kaartje:



En dit is mijn kaart geworden:

 
Ik hoop dat ik het goed gedaan heb, ik vond het in ieder geval een hele leuke uitdaging.
 
Liefs Fenneke
 

dinsdag 9 september 2014

Een romantische vintage kaart in pastelkleuren met afbeelding van MDesign

Hierbij mijn kaartje die ik heb gemaakt naar aanleiding van de challenge: Een romantische vintage kaart in pastelkleuren met afbeelding van MDesign van het Marianne Design Challenge Blog:

 
 
Heel andere kleur dan jullie normaal van mij gewend zijn. Het houten lijstje was eigenlijk de basis en die was in het blauw/groen, daarbij de rest erbij gezocht. En natuurlijk veel produkten van MD gebruikt: het plaatje, papier en verschillende stanzen, waaronder de nieuwe strik. Ik vind de strik zooo leuk, dat ik de grotere ook maar ga kopen denk ik ;-)
 
groetjes Fenneke

 

zondag 7 september 2014

Kerstkaarten

Hier weer eens een berichtje van mij. Druk met van alles en nog wat en dan schiet het kaarten maken er bij in.
Maar gister ben ik er weer eens even voor gaan zitten.
Bij de Nederlandse Kaarten Uitdaging hebben ze nu een hele leuke schets, je mag zelf het thema kiezen. Dat werd dus Kerst, want voordat je het weet heb je weer tig Kerstkaarten nodig en moet je haasten om ze af te krijgen.
Dit is mijn bijdrage:

 
 
En ik dacht laat ik nou meteen de restjes papier opmaken in plaats van in mijn veel te volle restjesdoos te stoppen. Dus nog een kaartje ermee gemaakt en dezelfde schets gebruikt:
 
 
Fijn weekend
liefs Fenneke